ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Αγρίνιο: Ξεκινούν σήμερα οι θερινές εκπτώσεις - Μέχρι πότε θα διαρκέσουν


Ξεκινούν σήμερα, Δευτέρα 8 Ιουλίου, στην Πάτρα οι θερινές εκπτώσεις, που αναμένεται να ολοκληρωθούν το Σάββατο 31 Αυγούστου, με τους καταστηματάρχες να «ρίχνουν» στην αγορά τα προϊόντα σε πολύ δελεαστικές τιμές.

Ο Σύλλογος  Εμπόρων και Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει;

 «Φίλες και Φίλοι  Καταναλωτές

Με αφορμή την έναρξη των φετινών τακτικών θερινών εκπτώσεων το Δ.Σ του Συλλόγου  Εμπόρων και Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου θέλει να σας στείλει το δικό του μήνυμα στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων της Αγοράς του Αγρινίου.

Εμπιστευτείτε και στηρίξτε την τοπική μας Αγορά, τους δικούς σας ανθρώπους, τους φίλους σας και τους γνωστούς σας ,τους συμπολίτες σας της διπλανής πόρτας.

Και σε αυτή την εκπτωτική περίοδο οι συνάδελφοι Έμποροι έχουν προετοιμάσει τις επιχειρήσεις τους για να διαθέσουν ποιοτικά προϊόντα σε πολύ ελκυστικές τιμές. Στηρίζοντας τις τοπικές μας επιχειρήσεις ,στηρίζουμε  την τοπική μας οικονομία ,την απασχόληση ,την κοινωνική συνοχή.

Στηρίζουμε την ίδια μας την Πόλη ,την Πόλη Αγορά!!!

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας θέλει επίσης να υπενθυμίσει στο  καταναλωτικό κοινό ότι τα Σάββατα του φετινού Καλοκαιριού όπως ήδη έχει ανακοινώσει, τα καταστήματα των συναδέλφων μελών του Συλλόγου μας θα παραμείνουν ΑΝΟΙΧΤΑ!!!

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!»Για το Δ.Σ


Ο Πρόεδρος                                                  Ο Γεν . ΓραμματέαςΚωστίκογλου Σωκράτης                                            Γιοπάνος Ιωάννης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια