Το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει γαστρονομικό σεμινάριο
«Η Γαστρονομία στην Επιστήμη» την Πέμπτη 15 Μαΐου 2025, ώρα 13:30 στο χώρο του Πανεπιστημίου, Γ. Σεφέρη 2, Αγρίνιο Εισηγητές του σεμιναρίου από τη λέσχη αρχιμαγείρων Ελλάδας:
Μπακοδήμος Θωμάς, Executive Clinical Chef
Πίτσιος Κωνσταντίνος, Executive Pastry Chef
Οι βραβευμένοι Chefs θα δημιουργήσουν αλμυρά και γλυκά πιάτα με τις τεχνικές της υψηλής γαστρονομίας και μέσα από τις δημιουργίες τους θα παρουσιάσουν το ρόλο της επιστήμης στη γαστρονομία και τη φιλοσοφία πίσω από κάθε πιάτο.
0 Σχόλια
Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!