Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα της ημερίδας είναι :
11:00π.μ. – 11:15π.μ. : Προσέλευση
11:15π.μ. – 11:30π.μ. : Χαιρετισμοί
11:30π.μ. – 13:00μ.μ. : Ομιλία: «Διατροφή και Παιδική Παχυσαρκία»
Ομιλητής: Παναγιώτης Βουκελάτος – Executive Chef, Μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, Junior Chef.
Δημιουργίες με Σοκολάτα - Εργαστήρι γαστρονομικών δημιουργιών για παιδιά από τον Executive Pastry Chef Κωνσταντίνο Πίτσιο, Μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος.
18:00μ.μ. – 18:15μ.μ. : Προσέλευση
18:15μ.μ. – 18:45μ.μ. : Ομιλία «Μεσογειακή Διατροφή, Το μυστικό της μακροζωίας και της Υγείας»
Ομιλητής: Παναγιώτης Βουκελάτος – Executive Chef, Μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος.
18:45μ.μ. – 19:15μ.μ. : Ομιλία «Μαγειρική Ιατρική» (Culinary Medicine), Οδηγός Διατροφής για την ρύθμιση του Διαβήτη- δεσμοί μεταξύ τροφής και υγείας.
Ομιλητής: Γεώργιος Τσούμαλης, Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος
19:15μ.μ. – 21:30μ.μ. : MASTER CLASS Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής από Μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος.
Διαγωνισμός Παραδοσιακού Γαλακτομπούρεκου.
Παράδοση Γαλακτομπούρεκου: 17:00μ.μ. – 18:30μ.μ.
Η ημερίδα πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος.


0 Σχόλια
Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!