Πέμπτη, Μαρτίου 15, 2018

Καινούργιο :Ναι στο Lets Do It 2018,όχι στην περσινή παρωδία

>


Όπως έγινε γνωστό πραγματοποιήθηκε χθες στο Καινούργιο η πρώτη σύσκεψη μεταξύ συλλόγων του χωριού και εκπροσωπών του Δήμου Αγρινίου για τον προγραμματισμό δράσεων στο Καινούργιο που συμμετέχει στο Lets Do It 2018.

Ακούστηκαν κάποιες προτάσεις,ενώ οι όποιες δράσεις...
θα αποφασιστούν σε νέα συνάντηση.Αυτό όμως που πρέπει να σκεφθούν καλά όσοι θα συμμετέχουν, είναι οι δράσεις που θα ανακοινωθούν να μπορούν να ολοκληρωθούν σωστά από αυτούς που θα τις αναλάβουν, για να μην έχουμε επανάληψη της περσινής παρωδίας.
Πέρυσι είχαν προγραμματιστεί δύο δράσεις εκ'των οποίων η μία που αφορούσε τον καθαρισμό των στύλων από χαρτιά,αναγγελίες,ανακοινώσεις κλπ, δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ,αφού αυτοί που την είχαν αναλάβει,δήλωσαν κόλλημα την τελευταία στιγμή και δεν εμφανίστηκαν,ενώ δεν έγινε ούτε σε νέα ημερομηνία όπως ανακοινώθηκε από την Δ.Κ.

Στην άλλη που αφορούσε την δεντροφύτευση περιμετρικά του βοηθητικού γηπέδου, ήταν από την αρχή  καταδικασμένα τα δεντράκια που φυτεύτηκαν ,αφού δεν υπήρχε η στοιχειώδης δυνατότητα ποτίσματος,με αποτέλεσμα μέσα σε 2-3 μέρες τα φυτά να ξεραθούν.


Προς τιμήν τους  οι Εθελοντές (ελάχιστοι) φύτεψαν τα δέντρα ,αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, αφού κανείς δεν φρόντισε για την επόμενη ημέρα.


Χωρίς βέβαια να θεωρηθεί υπόδειξη (εύκολο όταν τα βλέπεις απ'έξω) πρέπει με υπευθυνότητα όπως έγινε και στο παρελθόν,

lets do it 2016

να αποφασιστεί δράση ή δράσεις ,στις οποίες όσοι δηλώσουν συμμετοχή ,να μπορούν να ολοκληρώσουν το κομμάτι που θα τους αναλογεί.

Για παράδειγμα θα μπορούσε να καθαριστούν(ξανά) οι στροφές στα σύνορα με Αβώρανη που είναι γεμάτες σκουπίδια και πλαστικό και όποιοι άλλοι δρόμοι ή σημεία χρειάζονται καθάρισμα ή φρεσκάρισμα.


Όλα αυτά βέβαια θα αποφασιστούν από τους διοργανωτές και όσους θα συμμετέχουν στην δράση.

1 σχόλιο:

  1. Η Τοποθέτηση του συντάκτη είναι σωστή.Είναι ευκαιρία να καθαριστούν οι στροφές οι οποίες έχουν να καθαριστούν από τότε που εθελοντές του Δήμου με το οκ του ΑΝΤΙΔΗΜΆΡΧΟΥ κ.Καλαντζή,ήρθαν με δική τους πρωτοβουλία και καθάρισαν.Θα είναι δράση ουσίας και η έννοια του Lets Do It,όπως δείχνει και η φωτογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!