Δευτέρα, Ιουλίου 23, 2018

Μήπως Κοτζαμπάσηδες μας κυβερνούν ακόμη??

>
Από την απελευθέρωση της χώρας  με τον μεγάλο αγώνα της εθνεγερσίας του 1821 ποτέ η Ελλάδα δεν ανάσανε από τα ξένα συμφέροντα, υπήρξαμε υποχείρια των δυτικών( κυρίως) προστάτιδων δυνάμεων  οι οποίοι βεβαίως αδιαφορούσαν παντελώς για το πραγματικό συμφέρων του Ελληνικού λαού (μοναδική βέβαια εξαίρεση  ο Ιωάννης Καποδίστριας)...
 

Οι πολιτικοί της εποχής εκείνης ήταν η ξένοι τόσο εθνικά όσο και ιδεολογικά για την χώρα , η <Ελληνοφανείς>  αλλά ξένοι με την πολιτική που εφάρμοζαν.

Αυτό οφειλόταν στο ότι οι περισσότεροι από αυτούς προέρχονταν από τα <<τζάκια >> της εποχής,  πρώην κοτζαμπάσηδες ,οι οποίοι φυσικά για να αποκτήσουν πλούτο συνεργάστηκαν πλήρως με την οθωμανική αυτοκρατορία  και μετέπειτα  με τους Βαυαρούς.

Ο κύριος τρόπος που χρησιμοποιούσαν ήταν να επιβάλουν πλήρως την κυριαρχία τους, με το να δημιουργήσουν  πολιτικές δυναστείες μέσα από ένα άκρως άδικο σύστημα αντιπροσώπευσης. Με το οποίο  θα μπορούσαν να εκλεγούν ΜΟΝΟ  όσοι κατείχαν μεγάλο πλούτο…...Δηλαδή επι της ουσίας αυτοί που εκλέγονταν ήταν μέλη των ιδίων πολιτικοοικονομικών τάξεων, η άτομα τα οποία ήταν άμεσα εμπλεκόμενα  στα οικονομικά συμφέροντα τους οποίους πριμοδοτούσαν την πολιτική τους εκστρατεία προκειμένου να ανέλθουν .

Με τον τρόπο αυτό οι πρώην τάξεις των κοτζαμπάσηδων διαμόρφωσαν  με την ενσωμάτωση των εμπλεκόμενων πολιτικών στα συμφέροντα τους  μια Νέα τάξη στην πολιτική ζωή της χώρας που συναντάμε μέχρι σήμερα.

Γνωστοί πολιτικοί που προέρχονταν από διαφορετική κοινωνική τάξη και  οι οποίοι πλούτισαν εις βάρος του λαού εναρμονιζόμενοι πλήρως στα συμφέροντα προκειμένου να ανέβουν οικονομικά αλλά επι το πλείστων κοινωνικά, δεν δίστασαν να παραμερίσουν το συμφέρον του λαού και τις ίδιας της χώρας μόνο και μόνο για να εδραιωθούν στην πολιτική ζωή.

Οικογένειες  που προέρχονταν από χαμηλές κοινωνικές τάξεις αλλά πλήρως εναρμονισμένες με τα χρηματοοικονομικά συμφέροντα ήταν φυσικά και ακόμα είναι  του Ε. Βενιζέλου, Μητσοτάκη ,Παπανδρέου Καραμανλή, οι οποίοι εδραιώθηκαν στην πολιτική ζωή ακολουθώντας κατά γράμμα της προσταγές αυτών που τους προώθησαν στην πολιτική.

Τα παραπάνω πολιτικά ΤΖΑΚΙΑ  στηρίχθηκαν άμεσα από δυνάμεις τις Δύσης προκειμένου να την ενσωματώσουν προς το συμφέρων τον Δυτικών αγνοώντας τα όποια συμφέροντα είχε η Ελλάδα από οποιαδήποτε άλλες συνεργασίες, κοιτώντας μόνο το προσωπικό οικονομικό τους συμφέρον.

Έτσι, θέλοντας να στρέψουν  την Ελλάδα μακριά από τους Γεωπολιτικούς << εχθρούς  >> της δύσης δηλαδή τους Ρώσους προσπάθησαν  να αποκόψουν σιγά σιγά την Ελλάδα από την ορθοδοξία μιας και είναι ο κοινός συνδετικός κρίκος των δυο λαών.

Αντιστρέψαν την Ιστορία προς το συμφέρων της πολιτικής τους, προσπάθησαν μέσα από ανιστόρητα βιβλία που διδάσκονταν στα Ελληνικά σχολεία να απαξιώσουν πλήρως την ένδοξη βυζαντινή Αυτοκρατορία και τους μεγάλους αγώνες του Έθνους.

Αυτό φυσικά γίνονταν για να ξεχάσει εντελώς ο Έλληνας ότι τα χρόνια τις βυζαντινής αυτοκρατορίας το έθνος μας είχε μεγαλουργήσει- όντας την περίοδο εκείνη μια τεράστια υπερδύναμη -και φυσικά να ξεχαστούν οι όποιες συγγενικές σχέσεις είχαμε με τα υπόλοιπα Ορθόδοξα κράτη και τα χαμένα εδάφη μας( Πόντος, Μ. Ασία και κυρίως την πρωτεύουσα μας την Κωνσταντινούπολη!) .

Προσπάθησαν μέσω  προπαγάνδας να μας πείσουν ότι τα πραγματικά σύνορα τις πατρίδας μας δεν ήταν αυτά τις εποχής του Βυζαντίου ,αλλά τα κανονικά σύνορα μας ήταν αυτά που ταυτίζονταν με τα πρώτα σύνορα της Ελλάδας μετα την επανάσταση του 1821……..

Αυτός είναι κυρίως και ο λόγος που δεν αναφέρθηκαν και ούτε αναφέρονται  ποτέ οι δυτικοί <<φίλοι μας >> στην πάντα Ελληνική Μακεδονία και στην παρανόμως κατεχομένη από τους τούρκους Μεγαλόνησο Κύπρο μας.

Στα πλαίσια τις ανθελληνικής προπαγάνδας  κάποιοι εντέχνως απατεώνες δήθεν Ιστορικοί τύπου Φαλμεράγιερ, προσπάθησαν να πείσουν με τρομερά ψεύδη, με παντελώς ανυπόστατα και ανιστόρητα επιχειρήματα ότι οι οι σημερινοί Έλληνες δεν έχουν καμία σχέση με τους Αρχαίους προγόνους μας ούτε με τους Μακεδόνες οι οποίοι κατά τον κύριο αυτόν δεν ήταν ούτε καν Έλληνες………..

Αυτό φυσικά γίνεται γιατί δεν πρέπει να θυμάται ο Έλληνας την πανίσχυρη αυτοκρατορία του Μ. Αλεξάνδρου και την μεγάλη Αυτοκρατορία του Βυζαντίου για να μην έρχεται στο μυαλό του Έλληνα τα σύνορα τα οποία είχε και του τα καταπάτησαν .

Ακόμα και σήμερα με προδοτικές πραγματικά πολιτικές ,με συμφωνίες  ανθελλήνων πολιτικών για την Μακεδονία αλλά και την Βόρεια Ήπειρο, προσπαθούν δια μέσω ενός απομείναντα Κοτζαμπάση Πρωθυπουργού και μιας πραγματικά ανθελληνικής συγκυβέρνησης να ξεπουλήσουν τα πάντα προκειμένου να υπάρξουν αλλαγές συνόρων στα βαλκάνια, καταπατώντας βάναυσα  την πολυετή Ιστορία μας που δυστυχώς για αυτούς δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.

Το διαίρει και βασίλευε βολεύει απολύτως τους <<δυτικούς φίλους μας>> και το κάνουν πράξη  πυροδοτώντας ίσως ένα καινούριο βαλκανικό πόλεμο στοχεύοντας σε σμίκρυνση του Ελλαδικού χώρου με αλλαγές συνόρων που θα προκύψουν από τέτοιες ενέργειες .

Στον αντίποδα, βρίσκεται η πάντα Ορθόδοξη Ρωσία για την οποία διακαώς Ευρωπαίοι και Αμερικανόεβραίοι προσπαθούν με κάθε μέσο να εμποδίσουν την οποιαδήποτε επιρροή μπορεί να έχει τόσο στα Βαλκάνια όσο και στο Ελληνορθόδοξο Έθνος.

Για να εμποδίσουν την οποιαδήποτε επιρροή μπορεί να έχει η Ρωσία στην Ελλάδα οι διεθνείς τοκογλυφικοί Τραπεζίτες προσπαθούν να μας πείσουν πως η Ορθοδοξία είναι το εμπόδιο στην οικονομική μας ανάπτυξη!!!!

Επιστρατεύουν οτιδήποτε  προκειμένου να εμποδίσουν κάθε δεσμό με την Ορθόδοξη Ρωσία για να μπορέσουν να κάνουν πράξη τα σχέδια α)της παγκοσμιοποίησης ως ένα Έθνος μια Θρησκεία και β) Γεωπολιτικές αλλαγές συνόρων και υφαρπαγή του  τεράστιου πλούτου που κατέχει η  Ελλάδα !!!

Προπαγανδίζουν ότι όποιοι αντιστέκονται στην Συμφωνία των Πρεσπών και το ξεπούλημα της Μακεδονίας είναι πράκτορες των Ρώσων  και ακραίοι εθνικιστές ….

Συκοφαντούν και διώκουν μετα μανίας  όποιον αντιστέκεται  Άγιο Όρος ,μοναχούς ,Μητροπολίτες, απλούς Ιερείς και κάθε Έλληνα που προτάσσει τα στήθη του  ενάντια στο ξεπούλημα της πατρίδας μας.

Σήμερα δυστυχώς γίνονται πράξεις τα λόγια του εβραίο μασόνου Κίσινγκερ του  μεγαλύτερου πολέμιου της ορθοδοξίας και του Ελληνισμού που έλεγε τα εξής

<< Ο Ελληνικός λαός είναι πολύ δύσκολος να κυβερνηθεί. Μόνο αν καταφέρουμε να τον πλήξουμε στα ήθη, στα έθιμα, στην Ιστορία ,την θρησκεία και την γλώσσα του, θα καταφέρουμε να τον υποτάξουμε και να μην αποτελεί εμπόδιο για εμάς και τα σχέδια μας στην Ανατολική Μεσόγειο >>       
Πρέπει λοιπόν όλοι οι Έλληνες ενωμένοι και αποφασισμένοι να πράξουμε το καθήκον μας στο ακέραιο.

Πρέπει η Ελληνική Δικαιοσύνη να αναλάβει πλήρως την ευθύνη  της  σε αυτό το πολιτικό ατόπημα  που υφιστάμεθα  σήμερα με τους <<εφιάλτες της Πολιτικής>> να καταπατούν αυθαιρέτως και συστηματικά  βάναυσα το Σύνταγμα της Ελλάδος εις βάρος του Ελληνικού λαού. 

Θα πρέπει να αντιληφθούμε όλοι μας από όποια θέση και αν κατέχουμε ότι πλέον δεν υπάρχει άλλος χρόνος ….. Πρέπει να προστατέψουμε τις αξίες του Έθνους μας εμποδίζοντας με κάθε τρόπο τα σχέδια των εχθρών του Ελληνισμού, είτε αυτοί  είναι εξωτερικοί παράγοντες είτε εσωτερικοί εφιάλτες.

Αν αντισταθούμε σήμερα ως γνήσιοι Έλληνες, θα καμαρώνουμε και πάλι την άνθιση του Έθνους που δικαιωματικά πρέπει να είναι στην υψηλότερη θέση,  βάση της μεγάλης και μακρόχρονης  Ιστορίας μας και τον τεράστιο πολιτισμό που δώσαμε εμείς σε όλη την οικουμένη.
 

Ας βάλουμε λοιπόν ένα ΤΕΛΟΣ στην πολιτική των Κοτζαμπάσηδων…. ας φτιάξουμε  όλοι μαζί ενωμένοι την Ελλάδα που θέλουμε, την Ελλάδα που λατρεύουμε και αγαπάμε, την Ελλάδα που θα ανήκει πραγματικά μα και μοναδικά στους Έλληνες!

 Δημήτριος Ε. Μακρής

Μέλος Εθνικού Συμβουλίου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος

Ελληνική Αυγή Ι.Π Μεσολογγίου

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!