Κυριακή, Δεκεμβρίου 08, 2019

Καινούργιο :Με συμμετοχή και σε άριστο κλίμα η εκλογοαπολογιστική συνέλευση της "Χρυσοχεριάς"(φωτο)

>
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Δημητρίου σε πολύ καλό κλίμα η ετήσια γενική συνέλευση και οι εκλογές στον Σ.Ε.Α Καινουργίου "Η Χρυσοχεριά"...
Με την συμμετοχή μελών ,του προέδρου Βασίλη Καραγκούνη και μελών του Κοινοτικού Συμβουλίου Καινουργίου,εκπροσώπων φορέων,συλλόγων  και φίλων του συλλόγου, το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο παρουσίασε τα όσα έγιναν τα προηγούμενα τρία χρόνια και εγκρίθηκε ο απολογισμός για τις προηγούμενες χρήσεις.

Όπως ανέφερε η απερχόμενη πρόεδρος Μαίρη Μπλέτσα ,συνολικά την προηγούμενη τριετία συγκεντρώθηκαν 401 μονάδες αίματος στην αυτόνομη τράπεζα αίματος που διατηρεί ο σύλλογος στο νοσοκομείο του Αγρινίου ,ενώ από αυτές διατέθηκαν 324 μονάδες.


Στην αναφορά για τις αυξημένες ανάγκες του νοσοκομείου Αγρινίου σε αίμα και τα προβλήματα που δημιουργούνται κυρίως του καλοκαιρινούς μήνες,η κα.Μπλέτσα τόνισε ότι ο σύλλογος πάντα προσπαθεί να βοηθά όλους αυτούς που ζητούν αίμα από το σύλλογο ,όμως μερικές φορές αυτό είναι ανέφικτο ,αφού λογιστικά η τράπεζα μπορεί να δείχνει απόθεμα το οποίο όμως επί της ουσίας δεν υπάρχει σε κάποιες περιόδους ,λόγω της αυξημένης ζήτησης.


Όσον αφορά τα αιτήματα των μελών του συλλόγου για εκχώρηση μονάδων αίματος ,το νομικό καθεστώς αναφέρει ότι μπορούν να δώσουν αίμα από το απόθεμα μέχρι συγγενείς Β' βαθμού,όμως όταν είναι εφικτό έχουν εξυπηρετήσει και αιτήματα για άλλους συνανθρώπους ,σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου Αγρινίου.

Κλείνοντας ανέφερε τα οικονομικά στοιχεία του συλλόγου και το ταμειακό απόθεμα που θα παραδοθεί στο νέο Δ.Σ ,το οποίο θα προκύψει αμέσως μετά από την εκλογική διαδικασία, σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου ,ενώ η ίδια λόγω αυξημένων υποχρεώσεων δεν θα είναι υποψήφια.

Πριν την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας ακολούθησε διάλογος και προτάσεις για το πως το νέο Δ.Σ θα μπορέσει να προσελκύσει νέα μέλη ,ώστε ο σύλλογος να μεγαλώσει,η τράπεζα του να αποκτήσει μεγαλύτερα αποθέματα μονάδων αίματος και να μπορεί να εξυπηρετεί τόσο τα μέλη αλλά τους συνανθρώπους όταν θα βρεθούν στην ανάγκη για αίμα.

Στην συνέχεια συστάθηκε το ψηφοδέλτιο για την εκλογή μελών στο νέο Δ.Σ και την εξελεγκτική επιτροπή ,με αρκετά νέα πρόσωπα να δηλώνουν υποψηφιότητα.

Λίγο πριν τις 20:00 ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων και αναδείχθηκε το νέο Δ.Σ για το οποίο θα σας ενημερώσουμε όταν γίνει η κατανομή αξιωμάτων και συσταθεί σε σώμα.










Νότης Ρεντίφης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!