Σάββατο, Απριλίου 04, 2020

Αγρίνιο :Πρώτη ημέρα λειτουργίας της λαϊκής αγοράς του Σαββάτου στην νέα περιοχή

>
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα λειτούργησε για πρώτη ημέρα στην νέα θέση στην οδό Σεφέρη,περιοχή πανεπιστημίου, η λαϊκή αγορά του Σαββάτου, μετά την μετακίνηση της από την οδό Δελφών στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας...
Λόγω των περιορισμών και των Έκτακτων Μέτρων που είναι σε ισχύ για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού ,πάγκοι στήθηκαν μόνο στο ένα ρεύμα της οδού Σεφέρη.

Πολλοί από τους καταναλωτές που επισκέφθηκαν την λαϊκή συνδύασαν τις αγορές τους με την σωματική άσκηση περπατώντας,ενώ είναι σε ισχύ τα μέτρα για τον περιορισμό των άσκοπων μετακινήσεων.

Ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος καθώς από το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου βρέχει και η θερμοκρασία είναι χαμηλή.






4 σχόλια:

  1. Όντως λειτούργησε μια χαρά ,λίγο πιο στενά τα περιθώρια ,αλλά όταν αναπτυχθεί πλήρως θα ναι ακόμα καλύτερα.Αυτό σκέφθηκα και εγώ ,περπάτημα και ψώνια,αλλά και ψώνια στο διπλανό σούπερ μάρκετ .Τρία σε ένα .Αν δεν έβρεχε θα είχε πολύ κόσμο.Σωστή επιλογή από Δήμο και Πειφέρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρατηρήσεις : +Δεν υπήρξε μποτιλιάρισμα στον στρογγυλό κόμβο,+άνετα έβρισκες πάρκινγκ στην Πανεπιστημίου και τους γύρω δρόμους,+ σε όλους τους κάθετους δρόμους διεξάγονταν κανονικά η κυκλοφορία,+το σουπερ μάρκετ ακριβώς δίπλα,+ περίπατος συν ψώνια.

    -Ενημερωθήκαμε αργά χθες,- πιο στενή η διέλευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή είναι η καλύτερη θέση ,τόσες πολυκατοικίες και τόσος κόσμος στην άλλη πλευρά του Αγρινίου θα εξυπηρετηθούν ,όπως και τα γύρω καταστήματα .Το Πανεπιστήμιο το Σάββατο δεν λειτουργεί και έτσι δεν τίθεται κανένα θέμα όχλησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κε Φλώρος,ως αρμόδιος αντιδήμαρχος που είστε κάνατε ένα αποφασιστικό και σωστό βήμα.Οι περιοχές με τα χρόνια άλλαξαν και τα οικόπεδα έγιναν πολυκατοικίες και οικίες ,περιοχές ακατάλληλες πλέον για την διεξαγωγή λαϊκής αγοράς.Ως νέος αυτοδιοικητικός που είστε (με μέλλον κατ'εμέ) πρέπει να δουλέψετε από τώρα την ιδέα εξεύρεσης ενός χώρου όπου θα στεγαστεί μόνιμα η λαϊκή αγορά ,προς όφελος των ίδιων των παραγωγών και εμπόρων αλλά και των πολιτών.Όπως γίνεται στο Καρπενήσι.

    Ο Δίκαιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!