Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 28, 2022

Καινούργιο-Πολιτική εκδήλωση με τον Κώστα Ζαχαριάδη (φωτο-βίντεο)

>

Με συμμετοχή που κρίνεται ικανοποιητική (μέχρι λίγο πριν την έναρξη έβρεχε σταδιακά) πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσαν οι Οργανώσεις Μελών Καινούργιου, Παραβόλας και Παναιτωλίου με κεντρικό ομιλητή τον Τομεάρχη Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστα Ζαχαριάδη, στην κεντρική πλατεία Καινούργου.

Νωρίτερα ο κ.Ζαχαριάδης συνοδευόμενος από τους βουλευτές Θάνο Μωραΐτη,Γιώργο Βαρεμένο και  στελέχη του κόμματος είχε σύσκεψη στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καινούργιου όπου ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Περικλή Παπασάικα για τα όσα βιώνουν οι ελαιοπαραγωγοί της περιοχής εξαιτίας του αυξημένου κόστους παραγωγής και συγκομιδής που καθιστά ασύμφορη την συγκομιδή του καρπού.

Ακολούθησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις παραλαβής ελιών του συνεταιρισμού και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου.

Χαιρετισμούς πριν την έναρξη έκαναν οι Θάνος Μωραΐτης και Γιώργος Βαρεμένος που καλωσόρισαν τον κ.Ζαχαριάδη ,τα μέλη και τους φίλους του κόμματος στο Καινούργιο.

Ο κ.Ζαχαριάδης αναφέρθηκε στα όσαν είδαν το φως τις δημοσιότητας με τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις ,για την τεράστια αύξηση του κόστους υλικών και υπηρεσιών ,του ηλεκτρικού ρεύματος και του φυσικού αερίου και ανέφερε ότι αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο.

Επιτέθηκε στην πολιτική Μητσοτάκη καθώς όπως είπε υπάρχει μια κυβέρνηση που διαλύει την ελληνική οικονομία και αποδιαβρώνει την παραγωγική της βάση.

Ταυτόχρονα έκανε και αυτοκριτική για τα όσα έκανε και δεν έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν κυβέρνηση τονίζοντας ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν άγγιξαν «ούτε ένα  cent» από το δημόσιο ταμείο.

Δείτε βίντεο από την live μετάδοση του kainourgiopress 



Επίσης δήλωση στο  kainourgiopress έκανε ο Μίλτος Ζαμπάρας ,μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Νότης Ρεντίφης 



































3 σχόλια:

  1. Στη φωτογραφία με την επίσκεψη στις ελιές :Γιώργο μου γιατί είναι πράσινες αυτές οι ελιές; Γιατί Κώστα μου είναι άγουρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 'Η, Γιώργο του χρόνου που δεν θα σαι βουλευτής να πω στον πρόεδρο να σε πάρει στον διαλογέα;

      Διαγραφή
  2. Δείτε το πόθεν έσχες του κ.Βαρεμένου όσοι δεν το είδατε και μετά να κάνετε πλάκα αν έχετε ακόμη όρεξη.

    Ο ΔΙΚΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!