Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2022

Πολάκης από Καινούργιο: Κυβέρνηση είτε αυτοδύναμη είτε προοδευτική με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα(φωτο-βίντεο)

>

 

Με επιτυχία 

πραγματοποιήθηκε  η συνεστίαση του ΣΥΡΙΖΑ στο Καινούργιο την οποία διοργάνωσαν οι Οργανώσεις Mελών Καινουργίου ,Παραβόλας και Παναιτωλίου του ΣΥΡΙΖΑ.


Στον φιλόξενο και όμορφο χώρο της «Χαραυγής» ο οποίος γέμισε από στελέχη,μέλη και φίλους του κόμματος βρέθηκε ο πρ. αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης ως κεντρικός ομιλητής στον οποίο επιφύλαξαν θερμή υποδοχή. 

Κατά την ομιλία του διάρκειας μιας περίπου ώρας ο πρ.υπουργός άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τον νέο νόμο με τις μεταρρυθμίσεις στο Ε.Σ.Υ ,αναφέρθηκε στο σκάνδαλο των υποκλοπών ,αλλά και στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων τα οποία αμφισβήτησε καλώντας τους παρευρισκόμενους να μην πιστεύουν τις δημοσκοπήσεις καθώς το μοναδικό αληθινό αποτέλεσμα θα δοθεί στην κάλπη από τον λαό.


Όσον αφορά τα ποσοστά όπως τόνισε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάτωμα το 32%,ενώ η Ν.Δ ταβάνι 29-30%.

Ειδική αναφορά έκανε στην λειτουργία της δικαιοσύνης και στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν.

Κλείνοντας τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σύντομα θα αναλάβει τα ηνία της χώρας είτε με κυβέρνηση αυτοδύναμη ,είτε προοδευτική με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα και να μην ακούν άλλα σενάρια ούτε «σεναριάκια» και πρέπει οι οργανώσεις να ορίσουν από τώρα τους 2 συντρόφους που θα είναι εκλογικοί αντιπρόσωποι στην κάλπη την ημέρα των εκλογών.

Δείτε αναλυτικά όλη την ομιλία από την live μετάδοση του kainourgiopress 



















Όπως ανέφερε στο  kainourgiopress ο κ.Πολάκης ο αείμνηστος πεθερός του κατάγεται από το Καινούργιο ,στο οποίο διέμενε μέχρι την ηλικία των 20 ετών και ο ίδιος πρώτη φορά επισκέπτεται το Καινούργιο.

Στην συνεστίαση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι βουλευτές Θάνος Μωραΐτης και Γιώργος Βαρεμένος,ο Μίλτος Ζαμπάρας ,μέλος Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ο Γρηγόρης Θεοδωράκης, πρ. Γ.Γ. Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης,ο Ανδρέας Γκορόγιας πρόεδρος κοινότητας Παναιτωλίου και μέλος Ο.Μ Παναιτωλίου και ο Δημήτρης Διαμάντης κοινοτικό μέλος και μέλος Ο.Μ Καινουργίου.

7 σχόλια:

  1. Με το μπαρδόν μια συμπληρωματική πρόταση .Στην αίθουσα έκτος άλλων βρέθηκε όλο το πρώην ΠΑΣΟΚ της περιοχής .Να τα λέμε και αυτά.

    Γ.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια απορία έχω ,ένας από όσους χθες βρέθηκαν στην εκδήλωση δεν έχει ελιές να ταυ κάνει έστω μια ερώτηση για αυτό που βιώνουμε.Ούτε ένας;;;Ήρεμα ρωτάω γιατί οπουδήποτε αλλού είναι το θέμα συζήτησης.

    Ο ΔΙΚΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ατύχησες kainourgiopress,αν ήταν τον προηγούμενο μήνα θα παίζες στο Ράδιο Αρβύλα με το βίντεο,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο σας ποιοτικό βίντεο,εκπαιδευτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ήταν όλοι τους εκεί άνθρωποι του μόχθου, άραγε τι άμεσους και έμμεσος φόρους πλήρωσαν όλοι αυτοί οι καλεσμένοι; θυμούνται; τις κλειστές τράπεζες και τα 40 ευρώ ανά βδομάδα τα ξέχασαν; τους φόρους σε ρακί, τσικουδιά, τσιμουδιά. Αλήθεια τι έργα έγιναν επί Σύριζα στο Καινούριο; ψάξε, ψάξε κι αν τα βρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τι εγινε κυριε πολακη,τουρνε στα χωρια μας και μετα ελεγες τους νοσηλευτες της χωρας οτι δεν δουλευουν?απο ποτε εχετε να ασκησετε το επαγγελμα του ιατρου κυριε επαγγελματια πολιτικε?
    καλα εκει στο χωριο δεν σας ειπανε οτι το παλιο ορθοδοξο συνετιστηκε και τους εγκατελειψε με μια μουντζα?κι εκει πισω ειναι σε αυτο το χωριο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βγηκαν οι ζητουλες για ψηφαλακια,καμια ντροπη:μακεδονικο-δημοψηφισμα-μεταναστευτικο-σκισμενα μνημονια-καρσιλαμαδες-δραχμη γελαει ο κοσμος ολος!!!θα ξαναβγαλετε παλι τους ιδιους?για εμενα κανεναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!