Τρίτη, Ιουλίου 28, 2015

Καταγγελιές για θανατώσεις κουταβιών στην Παραβόλα.

>
Σύμφωνα με τις καταγγελίες που περιήλθαν σε γνώση του...
http://www.agriniopress.gr/, συγκεκριμένος χωριανός φέρεται δυο φορές να αποπειράθηκε να θανατώσει έξι συνολικά κουτάβια.
«Η πρώτη απόπειρα ήταν με τον τρόπο «χύμα και τσουβαλάτα» (δια της ασφυξίας μέσα σε τσουβάλι), η δε δεύτερη με γάλα που περιείχε δηλητήριο. Η 1η προσπάθεια απέτυχε καθώς κάτοικοι ελευθέρωσαν τα μικρά σκυλάκια πριν αυτό αποβεί μοιραίο για εκείνα. Στη 2η απόπειρα πάλι κάτοικοι ανακάλυψαν το «φιλεύσπλαχνο» δοχείο με το δηλητηριασμένα γάλα και το έχυσαν άλλα άργησαν και δυστυχώς δυο  ψόφησαν. Αναμένουμε τη επόμενη απόπειρα…» αναφέρουν χαρακτηριστικά κάτοικοι της περιοχής.
Το γεγονός οτι κάτοικοι της περιοχής του Αγρινίου δεν διέπονται και από τα καλύτερα ζωοφιλικά αισθήματα δεν ειναι τωρινό και δυστυχώς σχετικά κρούσματα εγτατάλειψης, θανάτωσης κλπ είναι πολύ συχνά. Μόλις πριν απο λίγες μερες σε κάδο απορριμμάτων και μέσα σε σακούλα, στα γραφεία της ΔΕΗ στην πλ. Καραπανέικα, βρέθηκαν έξι ακόμη κουταβάκια που μάζεψαν και φρόντισαν τελικά γείτονες που κατάφεραν με σχετική κινητοποίηση να τα σώσουν και να τα δώσουν για υιοθεσία.