Τετάρτη, Φεβρουαρίου 21, 2018

Υπερψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο η πρόταση της Ελληνικής Αυγής Ι.Π Μεσολογγίου για την μη ονομασία των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία η παράγωγα αυτών!

>
Η Ελληνική Αυγή  είχε καταθέσει σχέδιο ψηφίσματος στο Δημοτικό Συμβούλιο την 19 Ιανουαρίου 2018 το οποίο και επικυρώθηκε στο χθεσινό Δημοτικό μας Συμβούλιο με την απόλυτη πλειοψηφία, πλην βεβαίως την ψήφο του εκπροσώπου του ΚΚΕ το  οποίο και καταψήφισε!  ...


Από την πρώτη στιγμή η Ελληνική Αυγή Ι.Π Μεσολογγίου ήταν και είναι κάθετα αντίθετη σε οποιαδήποτε αναγνώριση του κράτους τον Σκοπίων με τον όρο Μακεδονία ή  τα παράγωγα του ονόματος αυτού.

Η Μακεδονία είναι μια και μοναδική και είναι Ελληνική και αυτό δεν το Διαπραγματευόμαστε με τίποτα και για κανέναν λόγο.

Όσοι είναι Πατριώτες από τους Βουλευτές μας να πράξουν το Καθήκον τους προς την Πατρίδα στο ακέραιο

και όσοι είναι μειοδότες και Προδότες ας αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεων τους από εδώ και στο εξής.

Ο Ελληνικός Λαός τοποθετήθηκε ξεκάθαρα  μέσα από τα μεγαλειώδη Εθνικά συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών. Πρωταρχικό μέλημα πλέον της κυβέρνησης , είναι να ασπαστεί την επιθυμία του ελληνικού λαού και να πράξει τα δέοντα.

Ερωτήσεις

1)    Ποια ενημέρωση είχατε από τον αρμόδιο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τον Αρχηγό ΓΕΣ  που πρόσφατα επισκεφτήκατε για το θέμα του Στρατοπέδου του 2/39 Σ.Ε.


α) Αν σε περίπτωση που όλα  δείχνουν πρόκειται να κλείσει τι     προτίθεστε να κάνετε από την πλευρά σας για να αποτρέψετέ αυτό το ενδεχόμενο προκειμένου να μην κλείσει ένα από τα ποιο Ιστορικά Στρατόπεδα στην Ελλάδα!

2)Ακούγεται όλο και περισσότερο ότι το πεδίο βολής του 2/39 που βρίσκεται στην τοποθεσία ΑΓΡΙΛΙΑ θα δοθεί ως Κέντρο Φιλοξενίας Λαθρομεταναστών .



α)Τι ενημέρωση έχετε περί τούτου!

β) Αν το ενδεχόμενο αυτό είναι αληθές τη προτίθεστε να κάνετε!

 Παρακαλώ όπως μου απαντήσετε γραπτώς και μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα .











                                                      Ελληνική Αυγή Ι.Π Μεσολογγίου

                                                                Επικεφαλής Δ.Σ

                                                          ΜΑΚΡΗΣ Ε. Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!