Παρασκευή, Ιουνίου 08, 2018

Παρέμβαση εκπροσώπου του Α.Σ Καινουργίου για τις καταστροφές στις καλλιέργειες,τους αγροτικούς δρόμους και το Αγροτικό Ιατρείο, στην συγκέντρωση του Ε.Κ.Α στο Γ.Ν.Αγρινίου (βίντεο)

>

Παρέμβαση στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου έκανε κατά τον χαιρετισμό της η εκπρόσωπος του Αγροτικού Συλλόγου Καινουργίου Γωγώ Τασούλη,..



Η κα. Τασούλη αναφέρθηκε στις καταστροφές που υπέστησαν οι αγρότες του Καινουργίου στις 31 Μαΐου όταν την περιοχή έπληξε χαλαζόπτωση.Όπως τόνισε σε μερικές περιπτώσεις η καταστροφή ήταν ολική.
Αυτές οι καταστροφές προστίθενται στα υπόλοιπα προβλήματα της περιοχής όπως το οξυμένο πρόβλημα με τους αγροτικούς δρόμους στο Καινούργιο,που παραμένουν κλειστοί και αποτελούν εμπόδιο στο εισόδημα των αγροτοκτηνοτρόφων της περιοχής είπε χαρακτηριστικά.



Με επιστολή του Δ.Σ του Α.Σ προς τον Δήμαρχο Αγρινίου απαίτησαν να καθαριστούν άμεσα οι αγροτικοί δρόμοι ,ενώ μέχρι τώρα το μόνο που έγινε ήταν να στείλουν ένα μηχάνημα για κάποιες ώρες το οποίο όμως δεν επαρκεί.

Εξέφρασε την απαίτηση για άμεση διάνοιξη τνω αγροτικών δρόμων με ευθύνη του Δήμου Αγρινίου,να ξεκινήσουν οι εκτιμήσεις των ζημιών ,ώστε να δοθούν έγκαιρα οι αποζημιώσεις στους αγρότες ,να αναπληρωθεί το χαμένο εισόδημα με έκτακτη οικονομική ενίσχυση.

Στην συνέχεια έκανε λόγο μεταξύ άλλων για το οξυμένο πρόβλημα στην Παθολογική κλινική του νοσοκομείου Αγρινίου,ενώ όπως είπε η υποστελέχωση των Κέντρων Υγείας και των Αγροτικών Ιατρείων όπως του Καινουργίου αναγκάζουν τους Καινουργιώτες  να πηγαίνουν ακόμη και για μικρά περιστατικά στο νοσοκομείο και να επιβαρύνουν την λειτουργία του.

Δείτε τα όσα είπε η κα.Τασούλη
  

4 σχόλια:

  1. Καλά βρε παιδιά η κοπέλα δεν έχει επίγνωση το τι λέει,εσεις που τα γράψατε και την βαλατε να τα πει δεν καταλαβαίνετε ότι είναι αβάσιμα και άστοχα καποια που αναφέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μοίραζαν Ριζοσπάστη οι σύντροφοι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ελλας το μεγαλειο σου ,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με αυτά που είπε η κυρία από το χωριό μας μέχρι και οι γιατροί άναψαν τσιγάρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!