Κυριακή, Αυγούστου 18, 2019

Καινούργιο :Επικίνδυνες καταστάσεις από χόρτα στην είσοδο-έξοδο του χωριού (φωτο)

>

Την πλήρη εγκατάλειψη των σημείων που καθιστούν πολύ επικίνδυνη την διέλευση πεζών και ποδηλάτων,  καταγγέλλουν μόνιμοι κάτοικοι στην είσοδο-έξοδο του Καινουργίου πριν τις στροφές...
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, τα δέντρα και τα χόρτα έχουν καλύψει πλήρως την δεξιά άκρη της τσιμεντένιας λωρίδας με αποτέλεσμα οι διερχόμενοι πεζοί από τα σημεία να αναγκάζονται να εισέλθουν εντός του οδοστρώματος με ότι αυτό συνεπάγεται σε μια περιοχή που δεν υπάρχει φωτισμός και η κίνηση των οχημάτων είναι μεγάλη,ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Όπως επισημαίνουν Δημότες ,εξίσου επικίνδυνη είναι η διέλευση και από την αντίθετη πλευρά, αφού αναγκάζονται να περπατήσουν σχεδόν πάνω στην λευκή γραμμή οριοθέτησης του οδοστρώματος.

Λίγα μέτρα μετά είναι η στάση του Αστικού λεωφορείου η οποία σχεδόν κρύβεται από τα χόρτα και οι επιβάτες αναγκάζονται να εισέλθουν στο οδόστρωμα για να δουν αν έρχεται το λεωφορείο που περιμένουν.


Πρέπει οι αρμόδιοι να μεριμνήσουν για τον καθαρισμό πριν συμβεί κάποιο ατύχημα και μάλιστα άμεσα, αφού σε λίγες ημέρες ξεκινούν τα σχολεία.







3 σχόλια:

  1. Επιτέλους κάποιος ασχολήθηκε.Σας είχα στείλει ένα μέηλ προ καιρού για το ίδιο θέμα.Πολλές φορές το βράδυ οι οδηγοί είναι αδύνατο να δουν όταν μάλιστα από το άλλο ρεύμα έρχεται αυτοκίνητο με φώτα αναμμένα.Αν ο πεζός η ο ο ποδηλάτης δεν προσέξει είναι πιθανή μια παράσυρση. Δυστυχώς ούτε τα αυτονόητα σε ένα δρόμο με τόσα ατυχήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω με την έλευση Φαρμάκη σε λίγες μέρες να έχουμε άλλη αντιμετώπιση ως περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η γέφυρα προς την Αβορανη κοντεύει να κλείσει από τα χόρτα και τα κλαριά. Ο δρο. Ος από Καινούριο προς Παράβολα, στο ύψος της Κάτω Τραγανά σας λέει κάτι; Κάποιοι αγροτικοί δρόμοι έχουν γεμίσει από τα βάτα και τα κλαριά, χαντάκια είναι ακόμα γεμάτα χώματα. Αν αυτό δε λέγεται εγκατάλειψη, αδιαφορία, πως αλλιώς να το πεις; Κ. ΕΥΘΥΜΊΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!