Βραβείο για το ρόλο και τη συνεισφορά της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας στη βελτίωση των διατροφικών συνηθειών παρέλαβε η ΕΛΟΠΥ στη θεματική διαδραστική εκδήλωση που διοργάνωσαν η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρία (ΕΛΔΕ) σε συνεργασία με την Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής, την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου.
Η κα. Κατερίνα Λύτρα, Διευθύντρια της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΛΟΠΥ, συμμετείχε σε συζήτηση με θέμα «Τα ψάρια της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας ως διατροφική αξία», αναδεικνύοντας τη σπουδαιότητά τους στη μεσογειακή διατροφή και τη συμβολή τους στην υγεία. Επιπλέον, η ΕΛΟΠΥ προσέφερε στους παρευρισκόμενους εδέσματα από φρέσκα ελληνικά ψάρια εκτροφής Fish from Greece, αναπόσπαστο μέρος μιας ισορροπημένης και μεσογειακής διατροφής.
0 Σχόλια
Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!