Πέμπτη, Ιουνίου 25, 2020

Το Γυμνάσιο Καινουργίου δώρισε 1000 ευρώ για την αποπεράτωση αίθουσας στο Ματσούκειο Ιατρείο Θεστιέων

>
Το Σάββατο 25/11 η χοροεσπερίδα του Γυμνασίου Καινουργίου ...Με απόφαση του 15μελούς του Γυμνασίου Καινουργίου το ποσό των 1000 ευρώ από το σύνολο των χρημάτων που είχαν συγκεντρωθεί...
για την εκδρομή της Γ' τάξης του σχολείου ,η οποία δεν πραγματοποιήθηκε λόγω των μέτρων για τον COVID-19 ,δωρίζεται στην Κοινότητα Καινουργίου, ως συμβολή στις εργασίες για την αποπεράτωση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στον Α' όροφο του Ματσούκειου Ιατρείου Θεστιέων.





Πολύ μεγάλη συμμετοχή στο Δωρεάν Τεστ ΠΑΠ στο Καινούργιο | Νέα από ...


Μάλιστα σύμφωνα με ενημέρωση από μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ,έγινε  μια ακόμη δωρεά(το υπόλοιπο ποσό) ,η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ο Πρόεδρος του Καινουργίου Βασίλης Καραγκούνης συνεχάρη με ανάρτηση του στο FB την ενέργεια των παιδιών και γράφει χαρακτηριστικά :

"Κάποιες φορές καλό είναι να μαθαίνουμε από τα παιδιά.
Συγχαρητήρια στο 15/μελες και σε όλα τα παιδιά του Γυμνασίου Καινουργίου.
Το αξίζουν."

6 σχόλια:

  1. Τα χρήματα αυτά μπορεί να μας πει κάποιος ποιος τα έχει και ποιος θα τα διαχειριστεί;
    Τα παιδιά έβαλαν πρώτοι το λιθαράκι και μπράβο τους ,τώρα ήρθε η ώρα των πράξεων και για τους υπόλοιπους ώστε να ολοκληρωθεί η αίθουσα που θα εξυπηρετεί τους συλλόγους και τους φορείς του χωριού μας.

    Μπράβο για την κίνηση.

    Ο Δικαιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά μπράβο και στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που συμφώνησε με τις δύο δωρεές.
    Θα δώσει λύση στο πρόβλημα των συλλόγων και όχι μόνο η δημιουργία μιας τέτοιας αίθουσας πολλαπλών χρήσεων που θα μπορούν οι δημότες να την χρησιμοποιούν σε συνεννόηση με την Κοινότητα μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στα παιδιά και τους γονείς που αποδεικνύουν το επίπεδο των μαθητών του Καινουργίου .Νομίζω ότι πρέπει να είναι πρωτοπόροι στην Δυτική Ελλάδα ,καθώς άτι τέτοιο μάλλον δεν ξανάγινε.Ο Δήμος πρέπει άμεσα να βρει κονδύλι και να ξεκινήσουν οι εργασίες.Τα παιδιά σας έδειξαν το δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βεβαίως και τα παιδιά αξιζουν συγχαρητηρια για αυτή τους την κίνηση.Αλλα αναρωτιέμαι κατά πόσο ήταν δική τους απόφαση ή κατευθύνθηκαν προς τα εκεί γιατί δεν νομίζω να γνώριζαν ότι υπάρχει ημιτελής αίθουσα και θέλανε να βοηθήσουνε στην αποπεράτωση της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τέτοιες ενέργειες ή αν θέλετε και πρωτοβουλίες τα μηνύματα είναι πολύ θετικά για τους νέους ανθρώπους που έρχονται.Μακάρι όλοι οι Δημότες να ακολουθούσαν το παράδειγμα των παιδιών μακριά από μικροπολιτικές και εγωισμούς. Νιώθω περηφάνια που είμαι μητέρα μαθητή του σχολείου και μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την σωστή ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταρχάς επικροτουμε και ασπαζόμαστε αυτή την κίνηση την οποία έλαβε χώρα από τους μαθητές του Γυμνασίου μας. Θα ήθελα όμως να ενημερωθώ για το ύψος του κόστους της υλοποίησης της αίθουσας (με μια μικρή απόκλιση κόστους φυσικά) και αυτοί οι οποίοι πρότειναν στα παιδιά για την συμβολή τους ποιο θα είναι το αντίστοιχο έργο τον 1000€ και ποιος ο χρόνος υλοποίησης του. Και φυσικά οι μαθητές πρέπει να γνωρίζουν συγκεκριμένα τι έχουν παράγει από την δικιά τους δραστηριότητα και δικά τους χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!