Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 22, 2021

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 1-2

>


 Ο Παναιτωλικός άξιζε περισσότερα από το σημερινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στον οποίο έχασε με 2-1, με την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε και τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Στάθηκε πολύ καλά απέναντι στον αντίπαλό του και δημιούργησε προϋποθέσεις ακόμα και για τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 32’ με κεφαλιά του Μιτρίτα και η ομάδα μας αντέδρασε ισοφαρίζοντας στο 59’. Ο Μεντόσα εκτέλεσε κόρνερ, ο Βέργος έπιασε κεφαλιά προς τα πίσω και ο Ντίας με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Παναιτωλικός συνέχισε να πιέζει και λίγα λεπτά αργότερα (66’) ο Ντουάρτε έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-1 αστοχώντας από κοντά.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δεύτερο γκολ στο 80’ με σουτ του Φερέιρα, ενώ στο 89’ ο Καρέλης σούταρε από κοντά πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα για να μείνει το 1-2.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ροντρίγκες, Λούι, Κορνέλιους (85′ Μαλής), Βργκοτς, Χουχούμης, Φλόρες (69′ Βαρόνε), Τσιγγάρας (85′ Καρέλης), Ντίας, Ντουάρτε (81′ Μπαρμπόσα), Μόρσεϊ (46′ Μεντόσα), Βέργος.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Φερέιρα, Σβαμπ (71′ Εσίτι), Κούρτιτς, Μουργκ (63′ Ζίβκοβιτς Α.), Αουγκούστο, Μιτρίτα (63′ Μπίσεσβαρ), Άκπομ (71′ Σφιντέρσκι).

Εισιτήρια: 1.258

Φωτο: ΔΕΡΒΙΣΗΣ-panetolikos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!