Δευτέρα, Νοεμβρίου 29, 2021

Διακήρυξη της επιτροπής Φορέων Καινουργίου για την υγεία

>

Στις 7-7-2021 πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία του χωριού
μας συγκέντρωση συλλόγων και κατοίκων για το πολύ ευαίσθητο θέμα της υγείας.

      Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μέσα από αυτή τη συνάντηση προέκυψε μία επιτροπή που αποτελείται από εκπροσώπους όλων σχεδόν των συλλόγων του χωριού μας που έχει στόχο τα παρακάτω.

   1. Να απαιτήσουμε το ιατρείο του χωριού μας να λειτουργήσει σε εικοσιτετράωρη βάση όπως λειτουργούσε πριν μερικά χρόνια.

    2.Νά στελεχωθεί με Ιατρικό νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό από όλες τις βασικές ειδικότητες για μία Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

    3. Να απαιτήσουμε να μονιμοποιηθούν όλοι οι γιατροί νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό που βρίσκονται σε ομηρία με τις ατομικές συμβάσεις εργασίας και την ενίσχυση του ΕΣΥ με νέες προσλήψεις ωστε οι υγειονομικοί από καλύτερη θέση να δίνουν τον αγώνα για την υγεία των συνανθρώπων μας.

     4. Να συμπαρασταθούμε στις οικογένειες των συγχωριανων μας που έχασαν την ζωή τους από την Πανδημία.

    Για όλα αυτά και άλλα πολλά απευθυνόμαστε σε όλους εσάς και σας καλούμε να αγωνιστούμε όλοι μαζί χωρίς καθυστέρηση για την υγεία και τη ζωή.

    Αυτός ο αγώνας πρέπει να δοθεί σήμερα γιατί οι ανάγκες είναι πολλές και δεν παίρνει αναβολή ελάτε όλοι μαζί να αγωνιστούμε για να απαιτήσουμε υγεία και ευημερία για όλους χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς.

    Ελάτε όλοι μαζί να διακηρύξουμε ότι η

      Η ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΕΊΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ

   Επιτροπή Φορέων  Καινουργίου για την Υγεία

       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!